Recursos per a infants

Podeu trobar molts recursos (contes, llibres infantils i juvenils, pel·lícules, etc. ) al Fons especialitzat en Adopció i Acolliment familiar de la Biblioteca de Sant Quirze del Vallès –a la que Addif va fer donació de tot el material del Centre de Recursos que l’associació va crear al 1998-. Per consultar el material existent i fer préstec interbibliotecari us podeu adreçar a la mateixa biblioteca.

Enllaç de Cerca de Material.

Recordeu de revisar prèviament el material que feu arribar als vostres fills. Hi ha pel·lícules, o narracions infantils i juvenils, que per desconeixement no reflecteixen adequadament el que és, o no és, l’adopció i els drets dels infants adoptats. Aquesta desinformació els pot crear confusió sobre la seva situació, el seu passat, la vostra relació, etc. És important, doncs,  acompanyar-los i parlar a posteriori sobre el que hem vist, hem llegit… i anar aclarint el que calgui.

Us recomanem també la lectura del conte El Viatge de l’Aiana que trobareu en aquest web. Versió en castellà i en català.