PROFESSIONALS

Professionals referents a Catalunya especialitzats en l’adopció:

Gemma Cánovas. Especialista en adopció

GEMMA CÁNOVAS

Psicòloga clínica especialitzada en adopció i monoparentalitat, entre d’altres. Formadora en Tallers de pares adoptius a ADDIF durant molts anys.

psico@gcanovassau.com

https://www.gcanovassau.com/ca/

Chandra Clemente. Especialista en adopció

CHANDRA CLEMENTE

Antropòloga social. Ha treballat específicament al camp de la Cerca d’Orígens i Identitat. Va conduir les darreres Trobades del Grup de Joves Adoptats (majors de 18 anys) d’Addif, grup conduït en els seus inicis per Laia Muñoz. Aquest Grup de Joves Adoptats es reunia mensualment per parlar entre ells dels diferents aspectes de l’adopció, intercanviant opinions, experiències i dubtes. Filla adoptiva.

ckala03@gmail.com

Rosa Chover. Especialista en adopció

ROSA CHOVER TABERNER

Advocada, Mediadora Familiar. Assessora jurídica en Cerca d’orígens biològics. Filla adoptiva.

rosachover@yahoo.es

Cari McCay. Especialista en adopció

CARI MC CAY

Treballadora Social i Mediadora Familiar. Formadora en matèria d’adopció transracial, ha conduït molts anys el Servei de Mediació Familiar i Orientació per a famílies interracials d’ADDIF. Filla adoptiva.

carimccay@hotmail.com

Vinyet Mirabent. Especialista en Adopció

VINYET MIRABENT JUNYENT

Psicòloga clínica i psicoterapeuta especialitzada en adopció. Directora del Centre Mèdic Psicològic de la Fundació Vidal i Barraquer i coordinadora de l’ equip d’adopcions d’aquesta entitat.

vinyetmj@gmail.com

697986205

DAVID ROMAN FERNÁNDEZ

Diplomat en Educació Social  i Llicenciat en Pedagogia. Màster en Gestió i Resolució de Conflictes. Ha centrat la seva trajectòria professional en l’atenció a la infància i l’adolescència tutelada. Docent a la Universitat de Barcelona, Facultat d’Educació. 

david.roman@ub.edu

MIreia Sala. Especialista en adopció

MIREIA SALA TORRENT

Psicopedagoga i logopeda. Especialitzada en trastorns de llenguatge i aprenentatge. Codirectora i responsable del Departament Infantil del Centre Trívium. Dilatada experiència en l’atenció d’infants adoptats.

mireia.sala@trivium.cat