El viatge de l’Aiana

Aquesta narració infantil (per a infants a partir de 7 anys), explica la història de vida d’una nena nascuda a Etiòpia i adoptada per una dona de Barcelona. Els temes principals que es tracten són, doncs, l’adopció, la diversitat familiar, la diversitat racial, el dret de tot infant a tenir una família i el vincle afectiu entre pares -en aquest cas mare monoparental- i fills.

Els textos d’aquesta narració infantil, revisats per professionals especialitzats,  pretenen oferir un espai per a la comunicació a les famílies adoptives, sense tabús. L’objectiu és que els infants es sentin lliures per a poder parlar, preguntar i expressar, el que necessitin sobre la seva història de vida i la seva adopció.

Autors:

Text: Puri Biniés, periodista, mare adoptiva i autora de diversos llibres sobre família i educació (“Ser pares avui -a la recerca del sentit comú-” (Editorial Graó), “De pequeños te los comerías -Manual para padres con o sin vocación-” (Editorial CCS), “Donde habita el corazón” (Editorial CCS), “Tú, nuestro sueño” (Editat ADDIF), entre d’altres)

Il·lustracions:

Paco Rodríguez: realitza còmics i il·lustracions Disney des dels  90 per diferents editorials i en l’actualitat pel Grup danès danés Egmont Publishing.

Ulises Ponce: realitza còmics, il·lustracions i textos a Rovio Entertainment Ltd.  i per a Angry Brids Comics a diferents països.

Accés al Document:  En català    En castellà