Benvinguts a la nostra Web!

Infància, Família i Adopció és una web d’Informació i Orientació per a les famílies adoptives -pares i fills-. En ella trobareu recursos per tal de poder comprendre i atendre tots aquells aspectes específics de la paternitat i filiació adoptives, fonamentals tant en la construcció de la identitat dels fills -la seva autoestima i la seva seguretat-, com en la qualitat del vincle familiar.

Aquesta Web ha estat elaborada per ADDIF -Associació en Defensa del Dret de la Infància a la Família- per tal de compartir part dels materials –documents, publicacions, àudios, xerrades, tertúlies, etc..- , d’interès per a pares i fills adoptius, que l’Associació ha anat desenvolupant des del seu naixement –Barcelona, 1992-, quan tot just començava l’adopció internacional al nostre país.

Al març de l’any 2021 es decideix per Assemblea la dissolució de l’Associació. La baixada en el nombre de socis, la manca de candidats disponibles per a la renovació de la seva Junta, i un suport insuficient per part de l’Administració, ens va portar, lamentablement,  al tancament. 

Per qualsevol informació que pugueu necessitar us podeu adreçar, a nivell de Catalunya,  a l’ICAA (Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció) i a nivell Estatal al Ministerio de Sanidad y Bienestar social   o a CORA, Coordinadora de Asociaciones de Adopción y Acogimiento.

Esperem que tots els recursos que us oferim us enriqueixin com a família!