El Centre de Recursos D’ADDIF passa a formar part de la Biblioteca de Sant Quirze del Vallès, especialitzada en adopció i acolliment.


Ens plau comunicar-vos que tot el material del Centre de Recursos d’ADDIF ha estat donat al Fons especialitzat en Adopció i Acolliment Familiar de la Biblioteca de Sant Quirze del Vallès, amb la qual cosa aquest Fons públic s’incrementa  en uns 400 volums.

Hem arribat a aquest acord de col·laboració per tal de fer més senzill i molt més ampli el préstec i la consulta del material. A partir d’ara, qualsevol persona podrà accedir al Fons des del seu propi domicili, via internet, i demanar material en préstec a través de la biblioteca pública més propera al seu domicili.  El préstec interbibliotecari arriba, a més a més, a qualsevol indret de Catalunya i a tot l’Estat Espanyol. La consulta o cerca de material la podreu fer per temàtica, paraula, títol, autor, isbn, etc.

Creiem que és una important millora que fa possible una molt més àmplia difusió i consulta de tots els llibres, pel·lícules i revistes que parlen de l’adopció i l’acolliment familiar. Des d’ADDIF seguirem informant de totes aquelles novetats literàries, cinematogràfiques, o de qualsevol altra índole, que considerem important recomanar a les famílies (infants i adults) i als professionals de l’adopció i l’acolliment.


Consulta del Fons especialitzat en Adopció i Acolliment Familiar de la Biblioteca de Sant Quirze del Vallès:

http://aladi.diba.cat/search*cat/?searchtype=d&searcharg=adopci%C3%B3&searchscope=35&submit=Cercar

Procediment per a sol·licitar préstec interbibliotecari des de qualsevol biblioteca:

https://bibliotecavirtual.diba.cat/detall-servei/-/detall/AZ9m/SERVEI_BIBLIOTECA/10934/453603


Dades de Contacte:

Biblioteca Sant Quirze del Vallès -Fons especialitzat en Adopció i Acolliment-

Directora: Teresa Casas Tortosa

C. Eduard Toldrà, s/n 08192 Sant Quirze del Vallès

Tel. 93 7219547  E-mail: casastt@diba.cat


ADDIF-Adopció i Acolliment-
Barcelona, setembre de 2018
notícies


 


ADDIF C. Pere Vergés 1,  planta 11, despatx 8 · 08020 Barcelona

DocumentsDocuments.html
EnllaçosEnllacos.html

Contacte

Segueix-nos!

Puri Biniés, coordinadora d’ADDIF, fent lliurament del material del Centre de Recursos de l’Associació a Teresa Casas, directora de la Biblioteca de Sant Quirze del Vallès. La donació suposa incrementar en uns 400 volums el Fons especialitzat en Adopció i Acolliment Familiar de la Biblioteca de Sant Quirze del Vallès.